Mathias Bach: Vi kan ikke gøre noget ved Facebooks politiske korrekthed

Mathias Bach: Nu vil regeringen tvinge børn i dagtilbud

Hvad går der egentlig gennem ens hoved, når man finder det acceptabelt at lade integrationsproblemerne gå udover landets unge, fordi disse unges forældre ikke kan leve under dansk lovgivning og dansk kultur?

 

Det er noget af det som jeg stiller spørgsmålstegn ved, når jeg ser at regeringen vil ”tilbyde” udsatte børn i udsatte ghetto-områder dagtilbud, der skal hjælpe disse bitte små børn til at blive en inddraget del af det store samfund. Noget af det som jeg især lægger vægt på er, når regeringen ikke engang ser på disse ”dag-tilbud” som værende tvang, men nærmere ser denne ”hjælp” som en bjørnetjeneste, der hjælper disse uintegrerbare unge til at blive integreret i det danske samfund på et falskt grundlag.

 

Ifølge mig skal mennesker ikke integrere sig i et samfund, som disse ikke har lyst til at blive integreret i. Det mener jeg er menneskets eget valg fordi, modne mennesker skal træffe deres egne beslutninger uden markant indflydelse fra staten. Sagen her er bare, at disse stakkels unge, der bliver tvunget i dagsinstitution, slet ikke er modne nok til at træffe valget om deres vilje til at yde en indsats for, at blive en del af det store samfund.

 

Når udsatte børn skal 25 timer i dagsinstitution om ugen, kommer der ikke noget gunstigt resultat ud af dette udover, at de danske skatteborgere betaler flere skattepenge til initiativer, der ikke gavner den danske befolkning, men nærmere skader samfundets næste generation.

 

Når der på en uge er 168 timer og de udsatte børn tvinges i vuggestue i 25 timer om ugen, så vil børnene mistrives. De vill blive hevet ud og ind af forskellige flere forskellige kulturer, og så snart at de kommer indenfor hjemmets fire vægge, bliver de igen påvirkede af forældrenes kulturer og normer.

 

Den nye ghetto-aftale der inddrager flere røde partier, er en skandale – der er fortsat ingen partier i Folketinget, der vil forvalte borgernes penge ordentligt.

 

Øv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mathias Bach: Vi kan ikke gøre noget ved Facebooks politiske korrekthed