Sådan bliver du kendt på Youtube: Første uge

Kære “Fie Laursen”: Hvem er du overhovedet?

Jeg må være ærlig og sige at jeg er fucking rasende. Jeg kan ikke rigtig uddybe hvorfor jeg er rasende, for det er egentlig bare en masse ting der går mig på med hensyn til sociale medier.

Fie Laursen er mit problem. Hun er samfundsdestruerende. Hendes personlighed er samfundsdestruerende. Det her er ikke politisk – det her er et personligt opgør med massevis af forskellige mediestunts, der har gjort ungdommen til det, den er i dag – begået af ?Fie Laursen?.

For et par dage siden lavede ?Fie Laursen? en lang video omkring sit stofmisbrug og alkoholmisbrug. Fair nok, tænker man, og man håber egentlig også at hun kommer videre. Hvem håber ikke på det, for sine medmennesker? Hendes næste videoer byder på mundtlige ?rehabs?, hvor hun fortæller at hun bare har det skide godt, og hvad hun nu ellers finder på at sige.

Alle forventer jo nok lidt at ?Fie Laursen? på et eller andet tidspunkt laver endnu et mediestunt. For det er hvad hun lever på. Medierne. Og selvfølgelig gør hun det. Hun laver en video, hvor hun forklarer sine trofaste følgere om en madkur, hvor man kan tabe sig rigtig meget – water-fasting. ?Fie Laursens? målgruppe er alt fra 9-17+ årige unge. Hun har ingen sans for hvad hun fodrer sine følgere med. Og folk hopper i HVER GANG.

Vi snakker altid om hvordan samfundet pådutter os forskellige skønhedsnormer og blabla, mens karakterer som ?Fie Laursen? får lov til at fodre landets unge med en masse vrøvl, der opfordrer unge til at få spiseforstyrrelser. Med god samvittighed. Og penge.

Jeg gør det, du gør det, og dine venner gør det – vi er pisse naive.

I går lagde hun et billede ud af sin bror, Boris Laursen, på Instagram og eftersøgte ham, fordi han havde været væk i 24 timer. Nu skal du så gætte på om der er sket ham noget. Tror du det?

Nej. Selvfølgelig er der ikke det. Får vi nogensinde er svar på det? Nej, for ?eftersøgningen? fandt sted på Instagram. Det er lige til at grine af. Og Boris er fundet igen, hurra for det.

?Fie Laursen? drikker sikkert ikke mere, eller tager stoffer. Og hun er så glad for alle sine personlige fremskridt, selvom hun lige nu forsøger at få opmærksomhed på alle mulige andre måder, som er ligeså forfærdelige. Der er ingen der siger stop til hende.

?Fie Laursen? har altid levet på at hun er så ærlig omkring alting på sin blog – men er hun det? Mit svar må være nej – og landets forældre burde tage en gevaldig snak med deres børn om, hvad helvede de har gang i på internettet. Hun har lavet flere ærlighedsvideoer, hvor hun har søgt medlidenhed med offentligheden, som hun tilsyneladende er lykkedes med.
Jeg har ikke noget tilovers for ?Fie Laursen? længere. Har du?

Snak med dit barn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bliver du kendt på Youtube: Første uge