Næstveds Byrådsbørnehave: Hvor blev anstændigheden af?

Næstved er det nye Nordkorea

Kan en byrådspolitiker udpege bare én velfærdsgode, borgerne i Næstved har fået de seneste fem år?

 

Lad os være ærlige – den velfærd som borgerne i Næstved har fået i de seneste fem år har været forkastelig. Carsten Rasmussen og Co. bliver ved med at opstarte nye projekter, som hver evig eneste gang kommer til at koste millioner.

 

Lad os være ærlige – vi kender det alle sammen godt. Vi har været vidne til det i de seneste fem år, og nu, hvor borgerne i kommunen er blinde overfor blinde politiske kandidater ved kommunalvalgene, så er tendensen til blindhed kun steget yderligere. Denne gang omhandler det Næstveds evne til at vise Næstved til det nationale Danmark som var det en by fyldt med drømme og attraktioner. Sådan virker det bare ikke for borgerne.

 

Næstveds byrådspolitikere har en tendens til at ville skabe de bedste vilkår for alt andet end Næstveds borgere, når de prøver på at lave kulturberigelser på borgernes regning. Denne gang er det renoveringen Næstved Stadion, som pludseligt, helt ud af den blå vind, har overskredet sit budget med 4.2 millioner. Undrer det os?

 

Sjællandske skriver at den generelle holdning i byrådet er, at vi selvfølgelig skal blive ved med at ofre penge på Næstved Stadion ”hvis vi gerne vil have et 1.-divisionshold, der skal spille på hjemmebane”, som om at dette fodboldhold har en by at være stolt af.

 

Men hvad tænker byrådspolitikerne egentlig, når de bliver ved med at ofre penge på underskudsforretningerne?

 

Jeg tænker bare, at borgerne i flere år har været tilsidesat af byrådet. Først blev folkeskolen offer for besparelser fordi, der skulle lægges penge til siden til alle mulige andre ”kulturberigelser”, og nu har Projekt Stadion overskredet sit budget med 4.2 millioner. Kan det være rigtigt? Er det velfærden?

 

Først var det Arena Næstved, så var det udvidelsen af Næstved Storcenter, og nu er vi for alvor nået til Næstved Stadion. Dear Lord.

 

Hvor er velfærden?

1 kommentar

  • Freddy Rasmussen

    Velfærden i Næstved har vel ikke noget med Næstved storcenter at gøre !
    Resten du skriver er en god gang vrøvl.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næstveds Byrådsbørnehave: Hvor blev anstændigheden af?