Folkeskolen.dk: Sådan ødelægger du en folkeskole

Mathias Bach: Vi kan ikke gøre noget ved Facebooks politiske korrekthed

Noget af det vigtigste som vi kæmper for i Nye Borgerlige er en afskaffelse af racismeparagraffen. Det gør vi fordi at den politiske korrekthed spiller en alt for stor rolle i dansk politik, fordi det er den der sætter grænsen for hvad vi egentlig må ytre os om.

Vi kan sige hvad vi vil på grund af ytringsfriheden. Ytringsfriheden er ubegrænset, men det der begrænser dens opgave er det detail-styrede Danmark, hvor der er love der sætter en stopper for vores ytringer. For vi skal kunne sige lige hvad vi har lyst til – med frihed under ansvar.

Facebook er en privat virksomhed – husk det

Vi må bare huske på at Facebook er en privat virksomhed der tjener penge på vores interaktioner på internettet. Som privat virksomhed (i dette tilfælde Facebook), har man en række retningslinjer der skal følges, så alle kan færdes på Facebook.

Det samme gælder i Danmark som samfund ? et af vores allerstørste samfundsproblemer i dag er integreringen af ikke-vestlige indvandrere, og her sætter vi en række krav til disse som de skal leve op til, hvis ikke de skal sendes ud af landet (det er desværre ikke sådan det fungerer i praksis, men på papiret ser det nu sådan ud)

Jeg kan så forstå at der er rigtig mange aktive på højrefløjen der af flere omgange bliver udelukket fra Facebook, fordi der (måske) har været en venstrefløjser og anmelde det enkelte opslag, fordi personen har været krænket af noget på et opslag. Sådan vil det altid være. Og vi må huske på at vi ikke kan fjerne den hadede racismeparagraf på Facebooks vegne, og derfor er der desværre ingen andre muligheder end, at lever under de vilkår der er. For Facebook tager tydeligvis ikke højde for højrefløjserne.

Vi skal passe på ikke at blande tingene sammen ? i Nye Borgerlige går vi ind for en afskaffelse af racismeparagraffen. Vi går ind for det frie marked med konkurrence og her har Facebook fået tjansen af, at lede et verdensomspændende medie, som desværre er venstredrejet og politisk korrekt. Det er ærgerligt, men det er der ingenting at gøre ved.

Man skal stadigvæk tænke sig om

Men hvad er egentlig højrefløjens drømmescenarie? I Nye Borgerlige er det en politik hvor vi får styr på det store indvandrerproblem i Danmark, og hvor vi sammen kan stoppe med at tage hensyn til folks politiske korrekthed, og hvor vi kan udtrykke os frit – uden konsekvenser.

Dette burde også for alle kunne give logisk mening. For bare fordi racismeparagraffen skal afskaffes, så betyder det selvfølgelig også at folk skal tænke sig yderligere om, inden de kaster omkring sig med ytringer uden hold i.

Det skader nemlig vores kamp for et godt Danmark, når folk kommer med rigtig uheldige floskler om verdens forskellige racer, der slet ikke giver nogen mening for debatten eller for den sags skyld slet ikke bidrager med konstruktive indspark.

Vi kan ikke fjerne Facebooks politiske korrekthed, og derfor må vi kæmpe for en forbedring i dansk politik – med en god og behagelig tone, hvor alle folk kan bidrage til debatten. Når folk derfor misbruger ytringsfriheden og udstiller en gruppe mennesker på baggrund af ældgamle overbevisninger uden belæg, så bliver ytringsfriheden misbrugt. Vi må derfor sammen sørge for, at folket godt kan håndtere et samfund uden racismeparagraffen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Folkeskolen.dk: Sådan ødelægger du en folkeskole