Guide: Fire kendetegn ved en dobbeltmoralsk politiker

Folkeskolen.dk: Sådan ødelægger du en folkeskole

Jeg har skrevet dette fødselsdagsindlæg om folkeskolen i anledning af min 17-års fødselsdag den 21. maj – tag meget gerne et kig, og skriv en kommentar herunder indlægget, hvis I er interesserede:

”Det er her man kan uddybe sig i fag som man har svært ved. Det er her hvor man kan få svar på de spørgsmål, som man ikke lige har fået stillet, men som man egentlig har brug for at få besvaret, så man kan gennemføre pensum. Det er selvfølgelig heller ikke sådan virkeligheden er.

I stedet bliver den understøttende undervisning brugt på ‘legetimer’, som jo egentlig, ifølge mig, er fint. Så kan eleverne jo for en gang skyld få bevæget sig. Det er bare ikke sådan den understøttende undervisning skal bruges – men hvordan skal den så bruges? Det ved vi faktisk ikke. Lærerne fik nemlig ingen midler til at bruge den understøttende undervisning til noget konstruktivt, så nu bruger eleverne deres potentielle fritid på at lege – på skolens lukkede område.”

https://www.folkeskolen.dk/635412/guide-saadan-oedelaegger-du-en-folkeskole

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Fire kendetegn ved en dobbeltmoralsk politiker