Mathias Bach: Byrådspolitikerne er uvidende overfor deres manglende evner

Guide: Sådan bliver du racist

I dette indlæg vil jeg lære dig hvordan du bliver racist. Jeg vil vove at påstå at det er svært. Racismen rækker nemlig ikke langt.  

Du kan kun være racist, hvis du er borgerlig – det vil også sige, at du højst sandsynligt ikke ville kunne læse dette indlæg, hvis du har anden politisk overbevisning end sidstnævnte.

1: Racismen er det nye sort 

Det første trin i den racistiske proces er, at du helst skal være tilhænger af demokratiet. Demokratiet er hele sammenhængskraften i vores samfund, og hvis du derfor går imod andre regimer som sharia, dikatur eller andre antivestlige styreformer, så er du godt på vej til at blive racist.  

2: Brug din ytringsfrihed 

Det andet trin i den racistiske proces er, at du skal udnytte din ytringsfrihed. Ytringsfriheden er humanismens frygt, og så snart at du udtrykker dine helt ærlige holdninger om Danmark, som lige nu er præget af ansvarsløs indvandring – så lover jeg dig, at du nok skal få de politisk korrekte meningsdannere på nakken.  

3: Husk at være medmenneskelig 

Danmark bruger tre gange så mange penge på 15.000 flygtninge, som FN bruger i alt på halvanden million flygtninge i Libanon.  

Hvis du derfor hellere vil hjælpe flygtninge i nærområderne, og dermed være medmenneskelig, så er du menneskefjendsk. Hvis ikke vi tager flygtninge til Danmark, så vil der være lidt under en halvanden million flygtninge i nærområderne som ikke får hjælp. Arrogant om man vil, men faktum.  

4: Gå imod demokratikritiske religioner     

Hvis du også har lyst til at være på tværs med hensyn til religiøse skrifter, så kan du tage et kig på nogen verdens religioner, som fx den meget omdiskuterede ideologiske lovreligion, islam, som har kostet 270 millioner ikke-muslimers liv siden Muhammed.  

Selv herhjemme finder vi dræbende og drænende religioner og ekstreme sekter som Jehovas Vidner. Jehovas Vidner hjernevasker sine efterkommere med religiøse skrifter, som gør at troens folk ikke under nogen omstændigheder underlægger sig nogen form for et socialt liv.  

5: Vær borgerlig 

Sidst, men ikke mindst – så er den borgerlige halvdel af partiskalaen den meget ”famøse”, ”menneskefjendske” og ”racistiske”.  

Den borgerlige halvdel ønsker en liberal velfærdsverden, hvor kulturudveksling finder sted uden grundlag for migration på grund af økonomiske goder eller privilegier.  

Nu er du uddannet racist. Velkommen over på den ”onde” side, hvor folk tør snakke om samfundets problemer uden frygt for eventuelle drab baseret på skepsis af migration eller personfarlige religioner.  

Tak mig senere.  

19 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mathias Bach: Byrådspolitikerne er uvidende overfor deres manglende evner