Mathias Bach: Inger Støjberg gider ikke gøre en dyt

Derfor skal du i hvert fald ikke stemme på Venstre

Når vi rigtig mange gange på højrefløjen kan blive forargede over venstrefløjens politiske initiativer til lovforslag, så kan vi også gå til angreb på dem som ? desværre ? er på vores egen fløj.

Selvom vi kan blive enormt indebrændte over Alternativets konsekvensløse tankegang, så er det næsten alligevel bedre end, at dem på vores egen fløj lyver sig frem i det politiske rampelys.

Det er nemlig ikke spor mange dage siden at Kristian Thulesen-Dahl som er formand for Dansk Folkeparti stod på Folketingets talerstol og sagde at han ville give kage, når vi når den 100. flygtningestramning på udlændingeområdet i Danmark. For Danmark er faktisk slet ikke foregangsland når det kommer til udlændingestramningerne ? det er en sand myte, når Inger Støjberg fremlægger Venstres politik som værende samfundsreddende. Mens du ikke har hørt det, har Inger Støjberg nemlig flere gange ytret, at hun fører udlændingepolitik med hensyn til de internationale forpligtelser.

Ifølge Jyllands-Posten er 21 udlændingestramninger uidentificerede fordi, der slet ikke er brug for disse stramninger, og at de bare fungerer som symbolpolitik, så Venstre får det til at se ud som om, at de virkelig gør en verden til forandring ? men det er ikke sagen, og her får du den historiske tidslinje på de blå partiers ageren på udlændingepolitikken i 1980?erne:

Det Radikale Venstre stod helt tilbage i 1980?erne stålsat imod udlændingestramninger, mens Socialdemokratiet rykkede sine grænser mod en strammere udlændingepolitik. Selvom det kun var Fremskridtspartiet som var imod de overstatslige konventioner på daværende tidspunkt, var Venstre og Det Konservative Folkeparti delvist enige i Fremskridtspartiets udlændingepolitik.

Alligevel sad Venstre og Konservative med hænderne i lommen. Allerede i 1990?erne var der de såkaldte ??stramninger?? på udlændingeområdet. Også kendt som lappeløsninger. Danskerne har altid været imod indvandring, og økonomer spår blandt andet at ikke-vestlig indvandring forårsager større underskud i Danmark. Jeg tror dog godt, at vi selv kunne regne dét ud.

Der har ikke været blevet lyttet til danskernes krav til udlændinge i 40 år. Venstre og Konservative har altid siddet med hænderne i lommerne, og lappet løst hist og her, uden egentlig at løse sagens kerne ? nemlig den forkastelige udlændingepolitik. Og denne udlændingepolitik kan vitterligt ikke ændres, mens vi er med i massevis af overstatslige aftaler, som umuliggører Danmarks muligheder for bedre udlændingepolitik. Og partierne med reel magt gør ingenting ved den Europæiske Unions indtog i Danmark.

De kigger bare på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mathias Bach: Inger Støjberg gider ikke gøre en dyt