Mathias Bach: Nu vil regeringen tvinge børn i dagtilbud

Mathias Bach: Inger Støjberg gider ikke gøre en dyt

Lige siden Inger Støjberg trådte ind som integrations- og udlændingeminister efter valget i 2015, har hun været blevet accepteret og badet i respekt for sine store helteagtige udlændingestramninger på en række områder ? men det er aldrig nogen der har hørt hvad hun egentlig siger.

For Inger Støjberg kan vitterligt ikke gøre noget ved udlændingepolitikken. Hun er en del af et parti der gennem 40 år har svigtet Danmark på udlændingepolitikken, og først nu prøver at samle skraldet op efter dem selv. Det kan bare ikke lade sig gøre.

Det kan ikke lade sig gøre fordi, en lille bakterie siden 1972 har indædt sig i essensen af Europa. Den omtalte bakterie, hedder den Europæiske Union. Det er den Europæiske Unions skyld at vi gennem rigtig mange år i Europa, har levet med årlige terrorangreb udført af radikale islamister. Den Europæiske Union har ingenting gjort. Denne overstatslige organisation prioriterer islamisternes virke i Europa højere, end organisationen vælger at prioritere Europas folk.

Den Europæiske Unions strategi er rigtig god ? for nu hvor Danmark har retsforbehold, og derfor undviger visse af den Europæiske Unions initiativer. Og som jeg skrev før, så er den Europæiske Union en voksende bakterie, der æder sig ind i Danmark som tiden går, mens de danske politikere bare kigger på. I 1997 gik Danmark nemlig med ind i Dublinforordningen der gik den anden vej om det danske retsforbehold, så den Europæiske Union alligevel fik indflydelse på dansk udlændingepolitik.

Hvis Danmark ikke havde sine retsforbehold, så havde Danmark til pligt at tage imod og registrere ??flygtninge??, der har været på en rejse på tværs af verden. Med Dublinforordningen skal disse ??flygtninge?? nemlig søge tilflugt i det første sikre land som disse ankommer til, og hvis de derfor kommer til et andet land, der ligger udenfor de sikre lande, så kan de lande som ??flygtningene?? er ankommet til, faktisk sende dem hjem til det første modtagelsesland der er sikkert.

Inger Støjberg gider altså ikke gøre noget for en bedre udlændingepolitik i Danmark. Hun tager nemlig hensyn til de internationale forpligtigelser, som sætter en stopper for fornuftige tiltag i dansk udlændingepolitik ? og hun gør ingenting ved det. Derimod er Lars Løkke nu åben overfor, at Danmark går helhjertet ind i den Europæiske Union uden retsforbeholdene.

Karakteren ??Inger Støjberg?? er en sand illusion.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mathias Bach: Nu vil regeringen tvinge børn i dagtilbud