OM MIG

Udlændinge- og skatteaftalen kan godt hægtes sammen

Selvom Liberal Alliance sikkert er kravlet op i et meget højt juletræ, så undrer Lars Løkkes position mig ligeså meget, som Anders Samuelsens position gør.

For Lars Løkke har tidligere sagt, at han ikke vil sidde som statsminister for en hver pris. Hvad laver han så som statsminister i den siddende regering?

Stålsat Alliance
Liberal Alliance har svigtet sine vælgere – ingen tvivl om det. Partiets kæmpe mediestunt har været ødelæggende for partiets og regeringens ry, og Lars Løkke fungerer som en konstitueret mor som prøver at holde sammen på regeringens limning.

Og mens Lars Løkke inderligt prøver på at fører en værdikamp for regeringen, så puffer Kristian Thulesen-Dahl ligeså stille til klodsmajoren, mens han sløser lidt rundt på Christiansborg uden at gennemføre regeringspolitik.

Man kan godt hægte to aftaler sammen
Jeg synes en skatteaftale kombineret og koordineret med en fornuftigere udlændingepolitik, hænger godt sammen. Hvert år bruger Danmark 33 milliarder kroner på integrationsprojekter, som kunne have været brugt til at redde millioner af liv i nærområderne.

Hvis disse penge blev brugt bedre, ville vi kunne hjælpe millioner af mennesker i nærområderne, og vi ville desuden kunne skære en del af dette budget af, som kunne udgøre lavere skatter for borgerne i Danmark.

Hjælp statsborgerne først
Det som vi desværre kan se i dag er, at Danmark er det land i Norden med højeste fattigdom – og hvad er det egentlig der udgør denne fattigdom?

Der er en rigtig stor del af dansk politik som kan kædes sammen med integrationsspørgsmålet.

I Danmark har antallet af hjemløse været stigende i de seneste år, og en undersøgelse fra SFI viser, at 6600 danskere er hjemløse. Tendensen til stigningen siges at være forårsaget på grund af sociale eller psykiske problemer – så kunne det måske være en idé, at vi hjælper statsborgerne som førsteprioritet?

Tag fat i nældens rod
Det er efterhånden blevet et politisk korrekt spin at sige, at det er ‘ærgerligt at skatteaftalen skal hægtes sammen med en udlændingeaftale’. Jeg synes det virker rationelt og ambitiøst – for sandheden er at der ligger et stort økonomisk beløb i udlændingepolitikken, som kunne have været blevet brugt bedre – men som politikerne ikke vil åbne øjnene op for.

Jeg miskrediterer regeringen og Dansk Folkeparti for ikke at tage fat i nældens rod.

Men det er der efterhånden ingen partier som vil – vel?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM MIG