#MeToo: Det, at modtage trusler efter hvert indlæg om fredens religion

OM MIG

Jeg hedder Mathias. Jeg er 17 år, og formand for foreningen De Danske Folkeskoleelever. Til dagligt studerer jeg humanisme på Næstved Gymnasium, hvilket blandt andet inkluderer forskellige landes kultur. Og velkommen til min blog. Du er sikkert kommet hertil fra Facebook eller Google, og hvis jeg skal fortælle tre hurtige, så blogger jeg på forskellige medier.
Mine tre fokuspunkter i dansk politik er udlændinge- og uddannelsespolitik, som optager mig mest på grund af menneskers involvering på de forskellige områder.

Jeg har altid været meget selvstændig. Det vil du nok også hurtigt komme til at opleve her på siden, hvis du følger med i mine blogindlæg. I dansk politik vægter jeg den saglige debat højt, og jeg kæmper desuden for at alle grupper i samfundet bliver hørt.

I oktober 2016 stiftede jeg De Danske Folkeskoleelever med henblik på, at kunne danne en protestforening mod den nuværende elevforening Danske Skoleelever. I april 2016 blev jeg valgt ind i Danske Skoleelevers regionsbestyrelse, hvor jeg hurtigt fandt ud af hvordan landet lå, med hensyn til statsfinansieringen som fandt sted i store surrealistiske mængder. Derfor valgte jeg i juni 2016, at melde mig ud af regionsbestyrelsen på grund af den manipulation af folkeskoleeleverne som fandt sted.

I oktober 2016 udkom der undersøgelser fra Det Nationale Forskningscenter (SFI) som pegede på, at hele 82 procent af landets folkeskoleelever mente, at skoledagene er for lange i den danske folkeskole. Danske Skoleelever reagerede ikke på folkeskoleelevernes opråb, og derfor tænkte jeg at det var nu at jeg skulle slå til, og prøve at udleve mine egne visioner for folkeskolens fremtid.

Derudover har jeg været ungdomspolitisk aktiv i en række ungdomspartier, hvor jeg herefter har fundet ud af at dét princip – med ungdomspartier – ikke lige er mig. Jeg synes egentlig at det er lidt latterligt, for rigtig mange af ungdomspartierne har helt anderledes ideologier end moderpartierne på en række områder. Også giver det for mig bare ingen mening, at være fælles om noget, man ikke er fælles om (giver det mening?).

Men nu sidder jeg her. Efter 3 år med full-time politics i fritiden har jeg nu taget springet ud som blogger – helt normal, mainstream blogger. Og jeg synes det er det fede lige nu. Jeg har det med at finde mange nye interesser gennem et år, men her synes jeg sgu at jeg rammer noget. På trods af mine små tre år i ungdomspolitik, synes jeg alligevel at jeg har fået enormt meget erfaring, og det er jeg rigtig glad for at kunne dele med andre. Her vil der højst sandsynligt komme mest fashion, trends og hverdagsblogging fra et 17-årigt perspektiv.

Jeg er ligeså fucked up som dig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#MeToo: Det, at modtage trusler efter hvert indlæg om fredens religion