Det er udfordrende at være mandlig blogger, fordi...

De 10 bedste og billigste fashion-webshops

Jeg ved godt at jeg ser skide sur ud på billedet ovenover, men det er bare fordi jeg ikke kan finde ud af at kigge, mens solen bager mig lige i ansigtet, så sorry, hvis det virker som om jeg er skide arrogant – I’m not – men enjoy indlægget!

Jeg tænkte på at lave min top 10 over mine yndlingsbutikker med fashion-tøj til gode priser. Du kender 100 procent nogen af butikkerne, men jeg vil vove at påstå at du ikke kender dem alle. Jeg håber du vil give dem et kig, for jeg synes virkelig de er undervurderede. Er du enig i mine valg af fashion brands?

1: URBAN OUTFITTERS

Jeg har en lowkey pleasure for Urban Outfitters, og det er heller ikke mere end to uger siden at jeg fandt ud af, de havde en hjemmeside. Jeg er herre god til EDB (lol, lød gammel der). Men Urban Outfitters byder på rigtig mange forskellige fashion-brands, som vi ikke hører om i Danmark til dagligt. Desuden er Urban Outfitters nok også en af de forretninger, der har rigtig mange gode rabatter på trods af, at de også er indehavere af mange brands. Og det er jeg vild med! Klik på billedet og kom videre til deres hjemmeside:

2: ASOS

Det her undrer nok ikke nogen. ASOS har også noget til enhver smag. Det fungerer måske egentlig lidt som den fede del af H&M, som desuden også har kvalitetstøj udover de lave priser. Jeg bruger personligt selv ASOS til at købe jakker og coats til vinteren ? og de har virkelige fede vinterjakker. Og på trods af deres lave priser, har de ingen problemer med at følge med i dagens fashion-trends, og det er herre cool. Også har de også mega gode rabatter ved hver årstid cirka. Herre cool!

3: BOOHOO

Boohoo. Jeg har virkelig glædet mig til at præsentere hjemmesiden til jer ? som om jeg er kreatøren bag siden. Lol. Det er jeg ikke, men siden er alligevel virkelig undervurderet til prisen. Boohoo fungerer lidt som et syn til ASOS og Urban Outfitters. En blanding, måske. Boohoo er som ASOS også rigtig gode til at følge med de nyeste fashion-trends, og leveringen passer også til ASOS. Jeg bruger Boohoo når jeg skal købe ind til gymnasiefesterne, for de har virkelig fedt fest-tøj, som bare kan passe til alle lejligheder. Super cool hjemmeside med lidt catching i forhold til kvalitet og pris – jeg vil nok sige at prisen matcher meget til kvaliteten, for jeg vil ikke gå i BOOHOO til hverdag, fordi jeg synes det godt kan blive liiiiidt for low quality, men til fest-outfits er det virkelig godt!

4: WEEKDAY

Weekday. Elsket og hadet. Jeg har altid elsket Weekday på grund af brandet. Ikke så meget på grund af tøjet nødvendigvis, men der er et eller andet over konceptet. Jeg har købt bukser et par gange derfra, men mig og bukser online er ikke en god cocktail. Så det gør jeg ikke mere. Mine bukser har det med at nå mig ned til anklerne, også ligner jeg en der går i sommertøj hele året rundt. Det gider jeg sgu ikke mere. Så nu køber jeg kun bukser i fysiske butikker. Men jeg er virkelig glad for at der helt sikkert er mange der kan passe bukser, de har købt online. Tillykke til jer. Weekdays hoodies og accessories er lige mig. Jeg elsker det!

5: Boozt

Jeg ved ikke med jer, men jeg kender for det meste Boozt.com fra min barndom. Jeg husker det som om at halvdelen af de reklamer der var i fjernsynet, var Boozt. Og det var altid markeret i fjernsynet som et brand til damer, men nu er mændene sgu kommet på banen! Jeg ved ikke om det altid har været unisex, men det er i hvert fald ikke sådan jeg husker det. Nå, men jeg er vild med Boozt. Jeg bruger dog kun hjemmesiden, hvis jeg skal købe tøj til noget højtideligt ? jul, barnedåb eller bryllupper. Jeg vil selv sige at målgruppen er voksne mænd, så tøjet afspejler nok lidt overklasse-stilen, vil jeg sige. Også selvom jeg ikke selv er overklassen. Det fortjener i hvert fald et kig!

6: H2O Sportswear

Uha, jeg havde det lidt svært med at sætte H2O Sportswear på listen. Men jeg er simpelthen alt for stor fan af brandet, så jeg blev nødt til det. Det stod mellem FILA og H2O, så jeg valgte H2O. Grunden til at jeg har valgt at sætte H2O på listen, er ikke på grund af priserne ? for de kan godt være høje. Jeg gjorde det på grund af deres ville tilbud engang imellem, som man får vist på deres Instagram stories nogengange. For 3 dage siden var der 350,- kroners tilbud på en H2O-hoodie, og det synes jeg bare er herre crazy. For hvem vil ikke eje en H2O-hoodie? Jeg kan kun anbefale at følge H2O på Instagram, for der er vilde tilbud engang imellem!

7: Kings & Queens

Jeg havde det egentlig også ret underligt med at sætte Kins & Queens på listen, for normalt bruger jeg ikke webshoppen så meget. Jeg satte den på, fordi jeg synes at der skal være en kæmpe opbakning til danske forretninger (jeg ved godt forretningen ikke er ?etnisk? dansk, men der er mærkevarer). Jeg synes det er fedt det der med, at man ikke skal købe ind fra udlandet, hvis man vil have noget tøj fra forskellige populære brands. Selv i de fysiske butikker er der smækfyldt med de nyeste kollektioner (mest fra Nike, H2O og Adidas). Men det er herre cool.

8: Zalando

No doubt. Zalando skulle absolut med. Nu har jeg skrevet flere indlæg hvor jeg har promoveret Zalandos sneakers, så selvfølgelig skulle den have en tur igen. Jeg synes at Zalandos tøjsektion er fin. Den er ikke noget stort, men den er fin. Til gengæld er deres udvalg af sneakers og andre sko helt formidabelt. På det område følger de virkelig med. Og priserne er egentlig også fornuftige. Der er ikke så meget andet at sige om Zalando, men hvis jeg skal nævne én ting, så er de virkelig gode til at pakke pakkerne ind. Jeg elsker deres indpakninger, lol. Tag et kig!

9: qUINT

Ja, jeg har stavet det rigtigt. Men jeg kommer til at skrive Quint fremover. Quint er også en virkelig fed hjemmeside. Priserne er ikke nødvendigvis lave, men de mærker som Quint er indehaver af, er virkelig fede. Jeg har selv købt mange accessories fra Quint som jeg har været virkelig glad for, og som jeg virkelig godt kan anbefale. Der er ikke så meget andet at sige om Quint end, at de også har rigtig mange fede vinter-trends. Fede vinter-jakker, huer, vanter og halstørklæder. Herre cool til den kommende tid. Bogstaveligt talt. Cool.

10: Farfetch

Okay, her skal du måske holde tungen lige i munden, eller bede dine forældre om at punge ud. Farfetch er ikke for sarte sjæle. Ikke engang mig. Jeg har købt ét produkt derfra, men jeg synes bare virkelig at Farfetch er indebegrebet af fashion. På Instagram er classical styling begyndt at blive virkelig populært, og det er især japanere der lægger sig ud med dén stil. Man kan ikke få sådan et classical look på nogen andre danske hjemmesider, men Farfetch er indehaver af det hele. Virkelig, det hele. Hvis du har +5.000,- kroner i budget, så er Farfetch helt klart din ven.

Tak fordi I gad kigge med ? det har taget virkelig lang tid at lave, så jeg er virkelig glad hvis du er nået hertil, og faktisk har læst hele indlægget. Du skal ikke have dårlig samvittighed, hvis du bare har scrollet ned, men jeg er ekstraordinært glad, hvis du faktisk har læst det. Og det tænker jeg I har fattet nu, så jeg behøver ikke skrive det mere. Men tak!

Hvad er dit yndlingsbrand eller din yndlingshjemmeside for fashiontøj?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er udfordrende at være mandlig blogger, fordi...