Kære “Fie Laursen”: Hvem er du overhovedet?

Det er udfordrende at være mandlig blogger, fordi…

Hej du, og velkommen til min blog – jeg ved ikke om du kan se det, men jeg har fået rykket min blog over til Nouw.com, fordi jeg ville prøve noget nyt – også på grund af andre ting, men det kan I få noget at vide om i den nærmeste fremtid. I dag vil jeg fortælle om hvordan det er, at være mandlig blogger i bloggermiljøet.

Jeg ved ikke helt hvor mandlig jeg er, men jeg tænker jeg er mere boy-ish – men jeg kendte sgu ikke lige noget smukt ord for det, så det blev til mandlig. Lad mig komme til sagen – det er på mange områder fedt at være mandlig blogger. Man har større chancer for at blive set, og der skal ikke så meget til før man bliver anset for at være unik – og det er pisse fedt, men jeg kommer med lidt fordele og ulemper her:

Der skal ikke meget til før, man er unik

Noget af det der er helt obvious at starte med er, at folk er meget nysgerrige på, hvordan jeg tackler mit bloggeri nu, hvor jeg er en mand. Og det er egentlig skide svært at svare på, for der er mange områder hvor det er udfordrende men fedt. Gennem de seneste par månederne er jeg blevet kontaktet af flere firmaer, der har været nysgerrige på mit bloggeri, fordi jeg er en mand. Firmaer, der vil establishe(?) et samarbejde med mig, fordi jeg er en mand. Jeg har snakket med andre af mine veninde-bloggere om, hvor mange tilbud de får, og de er slet ikke vant til så stor opmærksomhed. Og det skal ikke være nogen hemmelighed at det er fedt at blive bekræftet af forskellige firmaer, men man skal have tungen lige i munden, hvis man ikke vil tage imod noget bare for, at tage imod noget.

Man kan godt føle sig isoleret

Jeg kan selvfølgelig godt surfe rundt på nettet efter forskellige bloggere – og det er også det fedeste at gøre det meste af tiden, for der er virkelig meget inspiration at hente fra sine uformelle ”kolleger” – men man skal virkelig lede grundigt efter nye mandlige bloggere, som man kan finde inspiration hos – for der er sgu ikke så mange mandlige bloggere i forhold til kvindelige bloggere.

Det kan godt hurtigt blive lidt tungt at få kvindelige posts kastet i ansigtet hele tiden, men that’s the game – og min mission er bare at få flere mandlige bloggere ind på markedet. Det kunne være skide fedt.

Man kan stort set tage patent på alt

Nu må du ikke misforstå mig – jeg mener bare, at man ikke skal tænke så meget over, om man kan være bekendt at lægge et eller andet op, som er hypet blandt kvinder. Man skal ikke altid tænke over credit eller lignende, fordi man har så stort et udvalg til så lille et folk af mænd – og det er skide fedt.

Anyways, jeg håber at du kunne lide min lille liste af fordele og ulemper i det mandlige bloggermiljø – jeg håber at du kunne lide det, og hvis du godt kunne lide det, så må du meget gerne følge mig herinde, så du bliver opdateret om hvornår jeg lægger noget nyt op.

xx Mathias

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære “Fie Laursen”: Hvem er du overhovedet?