Mathias Bach: Da systemet ødelagde Mogens Glistrup

#MeToo: Det, at modtage trusler efter hvert indlæg om fredens religion

Fredens religion knalder igen hovedet mod muren. Sara Omar, som er forfatter til bogen ??Dødevaskeren??, som omhandler den gamle religionskultur i islam med en ufatteligt stor mandsdominans og denne huselige traditionsrige kvindeundertykkelse.

Selvom bogens indtryk får store roser af boganmelderne, så er der alligevel en bagside som bekræfter bogens vigtighed, i et ellers så ??højtstillet demokratisk samfund.??
For selv har Sara Omar nemlig fortalt at livet efter bogens offentliggørelse ikke har været uden trusler.

Truslerne skal ikke retfærdiggøres. Truslerne er bare et af elementerne i kultursammenstødet, som venstrefløjen forsøger at lindre ved at gøre integration til en samfundsopgave, og derved ikke lægge det integrerende ansvar på indvandrenes skuldre?

Og er det ikke bare sørgerligt, at man hver gang man kritiserer fredens religion modtager trusler?

Vigtigheden i at nævne problemerne i samfundet viser sig, når man efter hvert indlæg omhandlende fredens religion modtager trusler. Når man påpeger de ikke-integrerbare mennesker, som primært er nævnt som mennesker med mellemøstlige rødder, så viser folks politiske korrekthed sig som værende etisk ukorrekt.

Når denne ukorrekthed går på trusler, skader det ikke kun den enkelte. Hele demokratiets navn mister pludselig betydning. Når vi belyser det, at de uintegrerbare mennesker ikke har fornøjelse i et demokratisk samfund, så ser vi kultursammenstødet.

Det er farligt for demokratiet, at mennesker kommer fra demokratiets opposition. I disse regimer i opposition til demokratiet, har ens egne beslutninger ikke nogen betydning, men er derimod dannet ud fra religion og kultur, som har en stor negativ effekt på den integrerende effekt.

Vi må nemlig huske at kultursammenstødet ikke kun kommer fra kulturen, men også har forbindelser til religion og andre regimer, som ikke er demokratiske.

Konklusionen må være, at vi må beskytte demokratiet. Trusler mod ytringsfrihedens brugere er ødelæggende for demokratiet, og mellemøstlige kræfter som mener at Koranen skal stå over Grundloven, er ansvarlige for denne ødelæggelse.

Der er religion i Danmark som ikke hører til i et demokratisk samfund. Islam, som i Danmark er baseret på Koranens kvindeundertrykkelse og ældgamle traditionsrige paragraffer, skal ingen indflydelse have i Danmark.

Der er uintegrerbare udlændinge i Danmark. De fleste er fra de mellemøstlige lande – og det skader demokratiet. Og det er sandheden.

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mathias Bach: Da systemet ødelagde Mogens Glistrup