Mathias Bach: Æret være dit minde, far

Mathias Bach: Danmarks lyse fremtid blev mørk, da Søren Pape tog bind for øjnene

Terrorangrebet som vi alle ventede på 

Islamisk Stat spiller et snedigt spil med Vesten. Selvom medierne mange gange har betegnet Islamisk Stat som værende ‘amatøragtige’ eller ‘dårlige krigere’, så er den kalifatforkæmpende organisation tydeligvis bedre end Vesten til at føre kommunikativ krig.  

Mens Islamisk Stat dræber tusinder af civile mennesker, sidder Vesten på hænderne uden at udføre nogen handlinger eller andre gerninger af nogen art.  

”Vi må stå sammen” 

Samtidig med at tusinder af familier sørger over at deres nærmeste lige er blevet pløjet ned af en lastbil, så holder venstrefløjen (heldigvis?) nettet oppe. Deres hovedbudskab efter ethvert samfunds- og familiedestruerende terrorangreb, begået af ekstreme islamister er nemlig, at Danmark må stå side om side, og stå sammen i den svære periode.  

Selv nogle af højrefløjens partier har ”venstrefløjske” budskaber. Søren Pape som er justitsminister af Danmark er overbevist om, at flere bandepakker og hårdere straffe er vejen frem til et tryggere Danmark – også selvom 1600 afviste asylansøgere er gået under jorden efter en afvisning på opholdstilladelse i Danmark.  

Den evige kamp om demokratiet 

En af løsningerne for mindre terrorangreb i Europa, kunne fx være en folkeafstemning om udtrædelse af flygtningekonventionen, som tvinger Danmark til at modtage utallige migranter, som sætter danskerne på sidelinjen, og tvinger staten til at ændre folkesyn. Danskerne bliver ført bag lyset, og i mellemtiden bruger Danmark 33 milliarder på det som kaldes ”flygtninge” om året.  

Ingen aktion efter 10 terrorangreb på to år 

Hurra?  

På kun to år har Europa nu rundet over 10 terrorangreb begået af islamistiske ekstremister, som har dræbt hundredvis af civile mennesker. Mens Søren Pape og Dansk Folkeparti sidder på hænderne, sidder danskerne i stuerne og kalder på landets repræsentanter, for at få hjælp.  

Søren Pape tager bind for øjnene, mens han på Facebook skriver, at EU nok skal bestå med Merkel i spidsen for det potentielt mest indflydelsesrige land i Europa. Alligevel lader hun tusinder af migranter komme op gennem Tyskland grænser. Og disse migranter rammer snart Danmark – det lover jeg. 

I Danmark bliver koranklodser fx tilgodeset i visse byer, hvor de bl.a. tager form som cykelstativer, bænke eller lignende, så danskerne ikke fatter mistanke.  

Danmark er blevet et pudsigt samfund.  

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mathias Bach: Æret være dit minde, far