Kan mænd gå op i deres skønhed?

Herre-sko og sneakers til dig der elsker chunk

Dette indlæg er sponsoreret og betalt af SHOECHAPTER

Når jeg tænker på herre-sko og sneakers, skal det ikke være nogen hemmelighed at jeg tænker på den moderne tids chunky sneakers, der lige nu overruler det internationale sneakermarked for vildt – og jeg er virkelig vild med dén trend. Derfor vil jeg i det her indlæg give jer et indblik i, hvilke sneakers jeg tænder på og hvordan man kan give dem et fedt style. Det er jo også snart ved at være jul, så mon ikke at mine advices også, helt implicit, kommer til at være julegaveinspiration?

Når jeg kigger efter fede sneakers, så kigger jeg på de helt almindelige hjemmesider, som alle suser forbi – men jeg kommer aldrig nogensinde rigtigt helt ud i krogene af sneakermarkedet, hvor der bliver launchet fede sneakers, eller hvor man har et anderledes syn på sneakerfashion – noget af det vi snakker om med sneakers er nemlig, at de fedeste sneakers ikke altid findes på de almindelige og mainstream fashion-webshops.

I den anledning har jeg fundet en vildt fed håndbog til dem, der elsker sneakers – ”The Ultimate Sneaker Book” by Sneaker Freaker. Og jeg er virkelig vild med det. For jeg læser aldrig nogensinde selv bøger, og har aldrig gjort det – men når det kommer til at handle om den enkelte sneaker i verdenshistorien med tidsperspektiver, er jeg totalt solgt.

Denne her bog fra SHOECHAPTER er mega læseværdig, og det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg allerede er indehaver af et eksemplar. Her kan du fx finde evolutionen af Jordans (som vi alle kender, men som jeg i hvert fald ikke ville kunne finde på at gå i), som får et fedt og anderledes perspektiv, fordi der tages et slags hensyn til tiden – jeg elsker det!

Jeg tænkte lidt at denne her julegave-inspiration ville kunne blive til en mindre serie på min blog, så det er helt klart ikke sidste gang jeg skriver indlæg indenfor fashion – det er også det jeg altid har ville – nemlig, at integrere fashion meget mere på bloggen.

Instagram

Guess I’ll see you next time,

xx Mathias

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan mænd gå op i deres skønhed?