MIN MÆRKELIGE OBSESSION

My Instagram Journey

Jeg har det totalt optur over overskriften, og jeg håber ikke jeg er den eneste der synes den er ret grineren. Jeg kommer altid i tanke om sådan noget som HowToBasic når jeg læser den, men det jeg egentlig bare mener med det er, at jeg er ekstremt dårlig til at holde et pænt instafeed. Og det er sgu rigtigt.

I det her indlæg kunne jeg derfor godt tænke mig at vise jer mit instafeed gennem hele min Instagram-tid. Jeg har været på Instagram i 6 år, men jeg har først nu (måske) knækket koden til det pæne instafeed. Min nuværende bruger har 192 opslag og 1374 følgere. Mine følgere er mega inaktive, men det har måske noget at gøre med mit instagame. For efter jeg har optimeret mine billeder, er folk begyndt at være aktive igen – og det er jo fedt.

Hvis du har lyst til at følge mig på Instagram, så hedder jeg @thiasbach – et link her: Instagram

Jeg har billeder fra 12. november 2015, hvor jeg ligner en fuckboy af en art – I kan se billedet her:

Min Instagram dengang var mere der, hvor jeg kunne dele ud af mine kedelige tanker om ingenting – jeg spammede nok lidt for det meste, og min eneste redigeringsmetode var en sindssygt høj clarity og en høj ISO (skarphed og gryn i billedet). Det var virkelig ringe. I min vennegruppe var jeg nok også en af de første der begyndte på 80′-styles, og det blev ikke ligefrem taget spor godt imod i skolen, så min Instagram var det modsatte – noget der lignede et eller andet fuckboy-mixed. Nevermind. I kan se mit gamle feed her:

Så kan jeg faktisk huske at jeg på et tidspunkt tog kampen op for et pænt feed. Jeg læste rigtig meget om forskellige tips, og et af de vildeste tips var at man ikke selv skulle tage billedet – og det virker. Stadig. Det giver et eller andet, hvis der er en der har taget billedet i stedet for, man selv tager billedet. Det virker lidt mere ambitiøst. Mit color theme var stadig ikke i top (haha), og hvis jeg brændte for at lægge et billede ud, så gjorde jeg det bare – også ødelagde jeg jo mit feed.

Så kan jeg huske en periode hvor jeg virkelig gik til den. VSCO (min redigeringsapp) fik nemlig et filter som var grønt. Så blev det jo pludselig lidt nemmere at colour-grade sine billeder. Men det var stadig ikke pænt. Og da jeg skulle til Jylland og sejle i en båd med nogle venner, fik jeg selvfølgelig et par gode billeder af den smukke natur. De kom på min Instagram, og jeg ruinerede det hele. Igen.

Op til julen i 2017 begyndte jeg også at gå all-in. Og det var faktisk pæne billeder. Men dengang havde jeg en tendens til at se om sort-hvid var pænt, og jeg synes altid at sort-hvid var sikkert på billeder. Så jeg ødelagde lige mit theme igen. Men billederne var faktisk fine nok.

Nu kom sommeren i 2018. Det var nok der jeg gjorde mit insta-gennembrud. Ikke følger-mæssigt, men aktivitets-mæssigt. Jeg fik flere aktive brugere der likede mine billeder, og jeg tilrettelagde mit schedule virkelig godt. Jeg aftalte med mig selv at mit colour theme skulle være grøn, fordi jeg var på sommerferie i Italien, og der var mange grønne planter. Så det blev faktisk det.

Så ødelagde jeg faktisk mit feed igen til efteråret. Jeg stoppede med at få idéer til posts, så jeg gik lidt på bar bund i nogle uger. Så fandt jeg endelig mit rigtige color theme, der passede enormt godt til mig – mit instafeed er stadig ikke 100 procent i orden, men jeg kan klart se forbedringer, og det er jo det bedste. Mine følgere er stadigvæk lidt njahh-aktive (haha), men jeg er enormt træt af at tænke på likes hele tiden, så nu poster jeg bare som det passer mig. Og det er skide hyggeligt.

Er jeres holdninger til Instagram-feeds den samme som min? Har I svært ved at være med i insta-gamet?

xx Mathias

2 kommentarer

  • Mange tak for din kommentar!! Det er så rart med noget engagement

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Personligt kan jeg godt lide en instagram, som afspejler hvem man er som person, og måske mindre de opstillede profiler, fordi de netop bliver for opstillede og u-personlige, men bare flotte.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN MÆRKELIGE OBSESSION