Hvad har jeg overhovedet gang i?!

Kan mænd gå op i deres skønhed?

Dette indlæg indeholder sponsorerede produkter samt affiliate links

Nu nærmer julen sig endelig, og jeg er i den vildeste julestemning. Jeg er den der virkelig irriterende type, der starter med at hør julemusik i starten af oktober (guilty). Men det er faktisk ikke det som dagens indlæg skal handles om – det skal nemlig handle om de bedste julegaveideer, du kan give til drengen eller manden. Det er nok mest inspireret af at man som mand også godt kan gå op i sin skønhed – og derfor inddrager jeg forskellige cremer eller tøj, der egner sig vildt godt til formålet. Jeg håber I kan lide det.

Det første på min julegave-liste er disse cremer fra SIGR. Jeg er nok sådan en af de der lidt mærkelige drenge der ikke kan holde ud at tage i skole i én dag uden at have sat hår, eller fundet et spicy outfit til dagen. Det gælder naturligvis også for min hud. Det eneste der kan få mig til at vågne om morgenen er et varmt bad. Men når det kommer til mit fysiske udseende, så er det, pudsigt nok, kun mit ansigt jeg sådan går op i. Jeg har endnu ingen barber-maskine (hey mor, her er et ønske!), og jeg er egentlig også lidt ligeglad med mit dun, som godt kan være ret grimt.

De her cremer fra SIGR er 100 procent mine nye foretrukne cremer. Jeg er v-i-l-d med naturprodukter, og SIGR har for mig at se, lige det, jeg søger i cremer. Jeg kan rigtig godt lide SIGR, fordi jeg ikke er typen der behøver noget vildt som ansigtsmasker, der river ens sunde hud af. Jeg synes bedst om de cremer, der kan gøre min hud mere lækker. Og det gør SIGR. Jeg kan kun anbefale SIGRs produkter, og hvis du selv går op i din hud i ansigtet, så er det kun et bonus. Produktet har blandt andet været omtalt i diverse magasiner, og nu har jeg været så heldig at fortælle min ærlige mening om produktet. Og jeg er virkelig vild med det. Produktet er desuden naturligt fremstillet, og disse produkter indeholder urter som kamille, og denne her kamille kan være bekæmpende overfor noget som hudlidelser.

Alt i alt, så kan jeg virkelig anbefale produkterne – de var virkelig været behjælpelige hos mig, der altid får den grimmeste bums lige midt i panden, dagen efter en fest. Sådan virkelig, altid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad har jeg overhovedet gang i?!