Nu kommer vinterdepressionen...

Hvad har jeg overhovedet gang i?!

Der er nogengange hvor man lige står af på folks kommentarer, og derfor har brug for en lille stund alene, hvor man bare tænker. I hele november måned daily-bloggede jeg, hvilket var enormt fedt. No doubt. Det er virkelig fedt at blogge. Men når man ikke blogger og går i skole ved siden er, følger der en masse spørgsmål med. Og det er i sig selv også fint nok. Det kan bare godt blive lidt overdyngende. Derfor har jeg taget de sidste to uger off her på bloggen – bare lige for at få clearet mit hoved fra alt muligt spørgsmålshav.

Så er det også gået op for mig at det naturligvis også er i orden at tage et break fra sociale medier, og det er faktisk virkelig rart med noget afstand til det, der danner hele ens sociale status udaftil. Derfor har jeg heller ikke postet noget på Instagram eller andre medier – simpelthen bare for at være fri fra medie-fængslet.

Til gengæld sker der meget snart ændringer i mit liv, som jeg glæder mig til at dele med jer – det er virkelig smukt. Og meget nyt.

xx Mathias

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kommer vinterdepressionen...