Feminister burde kæmpe for kvinder i indvandrermiljøer

Vi må gøre op med den nutidige politiske kultur

Politik er blevet et strategisk brætspil. Et brætspil, hvor politik ikke længere handler om politik, men hvor det handler om at sætte andre mennesker i et dårligt lys, med forskellige syn på, hvordan samfundet skal forløbe i fremtiden. Og det må vi gøre op med.

Politik skal ikke være et ?go-to?-place, hvor man lige lægger vejen forbi, i sin iver efter anerkendelse. Politik skal ikke handle om penge. Politik skal handle om personlig motivation, og til at ville have indflydelse på det fremtidige danske samfund.

I optakten til kommunalvalget i november 2017, så vi en masse mennesker, der pludselig begyndte at interessere sig for dansk politik, og som var opstillingsparate.

Hvor blev de af? De blev ikke valgt, og deres motivation for politik forsvandt ud i den blå luft.

Hvorfor? Fordi disse mennesker ikke var motiveret af politikken, men af pengene.

Alle mennesker kan love guld og grønne skove, men få af dem har den indre vilje til at føre disse reelle idéer ud i virkeligheden. Det er en skam, fordi disse mennesker ødelægger rammerne for dansk politik. Selvom demokratiet inkluderer et samfunds borgere, betyder det ikke nødvendigvis, at disse borgere skal hægte sig på demokratiet, i en midlertidig kamp for anerkendelse.

I disse dage er den politiske kultur inspireret af budgetter og penge, og her må vi komme ud over stepperne, og hjælpe reelt udsatte borgere med den nødvendige hjælp.

TV2: ?De seneste dage har TV 2 Nyhederne sat fokus på Ulla Astrup Jensen, som lider af Parkinsons sygdom og rygsygdommen skoliose. Hendes hoved kan ikke rettes op, og hendes hage hviler på brystet. Struer Kommune har sagt nej til at give hende førtidspension, og hun skal igennem et såkaldt jobafklaringsforløb.?

Er det sådan her vi vil behandle danske statsborgere, der har bidraget til det danske samfund? Vi er ved at ødelægge vores fortid med vores fremtid, og lige nu gør vi nar af de generationer, der har opbygget det danske folkestyre.

Med disse ovenstående tanker vil jeg opfordre danske byrådspolitikere til, at tænke over om de beriger demokratiet, eller om de er en byrde for demokratiet. For der er et seriøst problem med politikerleden i dansk politik, hvis vi vil genoprette danskernes tillid til denne, så kræver det at alle danske politikere er villige til at lade sig tage ved lære af det faktum, at mange borgere i Danmark, ikke har en ensidig tillid for danske politikere.

Hvor blev den danske medmenneskelighed af?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feminister burde kæmpe for kvinder i indvandrermiljøer