Der ligger kun sko under mit juletræ

Et nytårsbudskab fra ”Hitlers barnebarn”

For snart tre måneder siden deltog jeg i et DR3-program på Facebook, hvor jeg talte lidt om at vi skal være bedre til at acceptere hinandens forskelligheder på den politiske front. Min bagtanke med det var egentlig at vi snakker super meget omkring hvordan udlandet dealer med forskellige politiske sager, mens vi sidder her i Danmark og helt sikkert af bagkloge, og mener at vi er ”de oplyste mennesker i Vesten”; og jeg kan jo godt se referencen. Vi er jo oplyste – men det giver kun anledning til endnu mere dobbeltmorale og bagklog-hed (er det et ord?).

Kommentarerne på videoen var skræmmende. Jeg var ifølge rigtig mange mennesker en nazist, Hitlers barnebarn og ”ansigtet udaftil for dystopi”. Og det er jeg slet ikke, og jeg aner slet ikke hvordan min video kunne misforstås så meget, når mit eneste budskab egentlig bare var at jeg er træt af at dem som er indfødt i et demokratisk land, ikke engang kan tilgodese andres ytringer og ret til ytringsfrihed. Men sådan er folk vel bare.

Mit nytårsbudskab til dig er derfor at du skal være bedre til at acceptere forskelligheder – vi snakker så meget om hvordan mangfoldigheden skal sejre, men så gør dog noget ved det! Det er kun os som danskere der kan sætte et ambitionsniveau, så lad os være bedre til at lade være med at sætte hinanden i forskellige bokse. Jeg er så den eneste i min boks, for jeg tror jeg er en af de eneste der er blevet kaldt for Hitlers barnebarn, men som slet ikke er det. Heldigvis for det, også.

Godt nytår til dig og dine – pas på dig selv!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der ligger kun sko under mit juletræ