Herre-sko og sneakers til dig der elsker chunk

The North Face har ramt sin målgruppe – for real

Dette indlæg er betalt og sponsorereret af PACKYARD

Der blev taget godt imod mit sidste indlæg omkring sneaker-evolutionen – tak for det! I det her indlæg skal vi kigge på The North Face – oh yes. De fleste jeg kender har altid været lidt skeptiske overfor The North Face på grund af prisen, men PACKYARD har vilde priser på virkelig fede jakker.

Normalt kan jeg godt selv lide at have trench-coats på eller bumper-jackets, og til denne dato har jeg kun troet at The North Face har udgivet vindafvisende jakker, men denne her jakke fra brandet er jeg virkelig vild med. Jeg kan godt lide når ens jakke tager aktiv del i ens outfit, og nogengange kan man godt blive lidt kedelig når det handler om jakker. For mig er det nemlig ret fedt hvis jakker har farver, der siger noget om mig – og stort set alle mine items har sorte nuancer, og derfor er det vigtigt at der er noget der skinner igennem. Og det gør det røde altså på denne her jakke.

Desuden er jeg vild med at jakken har en krave, for normalt når man har en jakke og gerne vil vise sit outfit, så er det et seriøst no-go at lukke ens jakke – men når jakken har denne her krave, så tilføjer det blot et eller andet til ens outfit, og derfor kan man snildt lukke jakken – og stadigvæk få ens outfit til at se cool ud!

Også anede jeg faktisk ikke at The North Face lavede sådanne jakker – som jeg skrev i mit sidste indlæg, kommer man aldrig helt ud i krogene af fashion-brands, og det er The North Face et godt eksempel på. Jeg er mega vild med denne her jakke.

Instagram

Guess I’ll see you next time,

xx Mathias

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Herre-sko og sneakers til dig der elsker chunk