Sådan bliver du kendt på Youtube - #2

FIE LAURSEN ER STOPPET

Jeg er herre glad på forældrenes og børnenes vegne. I går meldte Fie Laursen nemlig ud, at hun vil stoppe med at blogge. Hvor godt er det lige? Og hvor ærgerligt er det ikke også lige, at man skal sidde og være glad for at der er en der stopper med at gøre det, hun elsker, ligesom alle os andre?

Fie Laursen stopper ikke med at lave YouTube (det største problem), men grundet forskellige ”samarbejdsprobemer” stopper hun nu også med at blogge her på Nouw.

Men hvad er egentlig problemet med Fie Laursen?

For snart to år siden lavede Fie Laursen ”Min ærlighed 2”, hvor hun kom ud med alle sine confessions om de løgne hun havde lavet i sine videoer, hvor hun blandt andet lovede at det nok skulle stoppe. Hendes video gik viralt i Danmark, og hun kom også i Aftenshowet, hvor hun skulle tale om hvordan hun selv havde udnyttet internettet til at tjene penge.

Efter ”Min ærlighed 2” begyndte hun at reklamere for sugar-dating, hun udgav sig for at have en tvilling, hun har reklameret for water-fasting, mens hun desuden også har fortalt offentligheden at hendes bror er sporløst forsvundet. Der ligger rigtig mange flere ting ude på nettet, men jeg kan naturligvis ikke opremse dem alle. Hendes reklame for noget som fx sugar-dating er der jo egentlig heller ikke noget i vejen med. Udover at hendes målgruppe af seere strækker sig fra 9-18+ år. Hun tager altså intet ansvar for at videreformidle sine budskaber ud til sine følgere på en ordentlig måde. Og det kommer til at skade de stakkels børn, der naturligvis stoler blindt på deres forbilleder. Det gør alle.

Jeg gider ikke sidde og diagnosticere Fie Laursen eller noget, men jeg vil vove at påstå at hun har brug for professionel hjælp. Hun kom fra at blive mobbet i folkeskolen, og nu lader hun sig selv blive mobbet – fordi hun får opmærksomhed fra folket til gengæld. Sjovt er det dog også, at kun én landsdækkende avis har gidet og skrive en artikel omkring hendes stop på de sociale medier.

Jeg er dog enormt skuffet over massevis af influencers på de sociale medier. Jeg forstår godt at man vil beskytte sin business, og derfor lader være med at blive personlig eller politisk i nogen forstand, men disse influencers lever af samme followers som Fie Laursen – og det er vigtigt at guide sit eget publikum. Det er at være ægte. Fie Laursens indlæg og videoer er enormt skadende på landets børn og unge. Hendes verdenssyn er forvrænget, og vi burde bidrage til en god og sober medie-adfærd.

Jeg tror på at Fie Laursens stop med at blogge nok skal få gavn. Jeg ved jo ikke engang om det er endnu et af hendes forretningstricks, men jeg er i hvert fald glad for at så mange mennesker er frelste for, at se hende mere på blogger-platformen.

Deler vi holdning, eller er jeg totalt ude i ødemarken? Skriv gerne din holdning nedenunder – om vi så er enige eller ej!

Instagram

xx Mathias

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bliver du kendt på Youtube - #2