''Er det ikke dig fra DR3?''

Kan vi snakke lidt om…

Oh no, ikke igen. Ej, det er bare mig. Jeg tænkte på at lave et blog-post hvor jeg fortæller lidt om mine tanker omkring vintertiden. Vinteren står jo og banker på nu, og jeg magter ærligt talt ikke at se den endnu engang. Og jeg tror vi får en skide hård vinter. For en varm sommer, burde jo være lig med en kold vinter (giver det ikke meget god mening, eller?).

Jeg er ret mærkelig hvad angår vinter. Jeg har faktisk altid været glad for vinter, især der i 2011, hvor vi havde den vildeste vinter med hamrende meget sne, hvor jeg kunne få snefri stort set hver dag. Nu er mine følelser ret blandede. Jeg går i 2.g i gymnasiet, og hvis jeg får for meget fravær, så mister jeg min skolemotivation totalt (som om den er i top nu, tsh). Men hvorfor er det egentlig jeg ikke kan lide vinteren?

I de seneste par år har vinteren været kedelig. Jeg har den indstilling at, hvis det skal være skide koldt, så skal solen IKKE skinne. Jeg ved det lyder ret paradoksalt, men for mig giver det ikke mening hvis det skal være 10 -grader, mens Solen skinner. Det er for mærkeligt. Hvis det skal være vinter, så skal der være flere meter sne, kulde og mørke. Ellers er vinter jo ikke vinter. Også kan man jo ikke lave en dyt.

Vinteren er også lig med varme outfits. Og jeg magter ikke at gå i kæmpe uld-sweaters i skolen. Jeg vil have mine hæl-strømper på, og ankelkorte bukser. Og et par hvide sommer-sko. Jeg gider ikke ligne en eskimo. Og jeg ligner altid den vildeste nørd om vinteren, fordi mine outfits slet ikke er beregnet til vinter. Gider, gider, gider ikke.

Årh manner. Det her er endda allerede sket. Man mister sin sommer-farve totalt. Jeg kan huske den der pæne brune farve jeg havde i august, lige da jeg var kommet hjem fra Italien – jeg var fandme lækker. Nu ligner jeg en der er ved at dø. Min hud hver morgen er helt grå, og mine øjne er helt blå. Kan vi snakke lidt om rander under øjnene?

Mørke morgener. Damn. Jeg bor ude i ingenting. Der er ikke engang lygtepæle. Magter jeg at stå op om morgenen klokken halv seks for at komme i skole? Don’t think so. Hvem fanden har opfundet vinterens skoletider? Jeg burde sove!(!!!)

Årh man, jeg kunne komme på endnu flere ting, men hvis jeg skal holde mig i mit grå skind, bliver jeg nok nødt til at stoppe. Men tak fordi du gad at læse med – er du enig i at vinteren er enormt trættende, eller synes du den er mega hyggelig?

Follow me along:

Instagram

xx Mathias

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

''Er det ikke dig fra DR3?''