Jeg sletter mine Instagram-billeder, hvis ikke der er likes nok

Mine tømmermænds-tanker på en lørdag – hvor står jeg?

Så er vi tilbage til lørdags-indlægget. Det er dagen efter en fest, hvor jeg har fine tømmermænd, men alligevel overkommer at skrive om min lørdag. Such a hero. Jeg har faktisk en del ting at skrive om i det her indlæg, for jeg er virkelig blevet glad her over den sidste uge. Ikke mindst på grund af jeres kæmpe opbakning af ”Jeg har sletter mine Instagram-billeder, hvis ikke der kommer likes nok”. Der var massiv støtte fra jer, og det sætter jeg virkelig pris på.

Jeg havde faktisk ikke rigtig regnet med så stor en opbakning, fordi jeg måske kom med lidt af nogle kontroversielle udmeldinger (blandt andet omkring fedme og identitet). Noget af det jeg gennem mit politiske liv har erfaret mig er, at der er rigtig mange der ikke tør stå frem med deres mening. Det har jeg aldrig rigtig forstået – for det er det hele samfundet er baseret på. Men nu gider jeg ikke fokusere på det negative. Jeg er bare virkelig glad for al den opbakning jeg har fået. Jeg er desuden også virkelig glad for mine læsertal som er steget rigtig meget over den seneste uge. Jeg ved ikke om det er fuldt ud fortjent, men jeg sætter virkelig pris på at folk vil læse det, jeg har på hjerte.

 

 

Jeg har egentlig også gennem den seneste uge overvejet hvad min niché kan være. Det er virkelig svært at finde ud af, for lige nu tror jeg mere at jeg fungerer som en ungdommelig knægt, der peger på min egen generations problemer. Men jeg kunne faktisk virkelig godt tænke mig at begynde at blogge om mens fashion og trends, men hold nu kæft man, der er meget der skal overvejes i en sådan proces. Jeg har jo knapt nok noget tøj (haha!).

Jeg har også en eller anden selvskabt filosofi om, at det er vigtigst at finde en niché at blogge udfra – og jeg tror måske egentlig at min niché må være noget lifestyle-blogger-ish, som ikke rigtig har super meget med lifestyle at gøre? Jeg ved det virkelig ikke – jeg kunne faktisk godt tænke mig at være typen der tog super lækre billeder af mad på restauranter og postede det på de sociale medier, men jeg synes faktisk virkelig det er ubehageligt at gøre sådan, når der er andre mennesker til stede. Måske er det bare mig? Synes du ikke også det er akavet at stå og posere foran alle mulige fremmede mennesker for at få et billede af din sushi?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg sletter mine Instagram-billeder, hvis ikke der er likes nok