Forskellige skadelige trends, vi skal stoppe

I’m out

Jeg sad lige og fik et nostalgi-trip her den anden dag. Jeg læste en artikel på BT (eller var det TV2?) om, at Buffalo-skoene fra de gode 90?ere er tilbage som fashion trend over hele verden ? og hurra for det! Det bliver desværre ikke en trend for mig. Jeg måler i forvejen 2 meter, så mig og Buffalo-sko ville blive et slemt match. Desuden vil jeg aldrig nogensinde have råd til at kunne fuldføre en total SoMe-fashionstyle. Men nu drømmer jeg mig lige ind i fashion-bloggeriet.

Jeg tænkte derfor at tage skoene med i denne ønskeliste af tøj, for næste måned ? oktober. Ugh, jeg hader at sige det. Oktober. Det er fandme en af de koldere måneder. Men lad mig komme til sagen: Måske er jeg ikke ligeså fattig som titlen ellers siger, men der er ting jeg afholder mig fra at købe, fordi der er alt for mange fashion trends, der vil kunne sluge alle mine penge. Men min absolutte bucketlist for forskellige fashion trends kommer her:

1: Buffalo-skoene

 

Her kommer der lige et pinligt statement. Jeg er en af de typer der får nostalgi-trip over alt der har noget med 1900-tallet at gøre, men jeg blev faktisk først født i 2001. Den der irriterende type, I know.

Derfor er det måske mest tanken om den kollektive tøjstil der tiltrækker mig til 90?erne, men Buffalo-skoene er seriøst for fede. Jeg ved ikke om det er deres look, men jeg er vild med det der chunky look, de har. Lidt som Nike Airmax 95 og 97. Forresten, se lige prisen. 170?, og det er den første ting på ønskelisten (!!!) Og kan vi så lige snakke om den meget overkommelige pris? Selvom jeg ikke bliver indehaver af et par Buffalos lige foreløbigt, så er skoene fandme eftertragtede. Jeg glæder mig til at se, hvem der køber dem.

2: Nike M2K TEKNO

 

Ærligt. Se dem lige engang. De nye Nike-sko (også kaldet M2K TEKNO), der også har det her lidt sprøde og chunky look, er herre fede. Jeg har egentlig ikke super meget at sige om dem andet end, at det her køb nok også forbliver en drøm. Og de er endda fra Zalando, som har helt fine priser på mærkede items.

Jeg er vild med konceptet i, at man er begyndt at lave lidt mere stilede og definerende sko, som måske i virkeligheden kan spejle ens personlighed en smule (det lyder lidt overfladisk, men, ja, det første folk kigger på er ens sko). Jeg kan huske for et par måneder siden hvor Nike udgav sine Nike Monarch IV, som faktisk ligner disse sko ret meget. Dem er jeg ikke spor vild med. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er generelt ikke spor vild med store snørrebånd, som nærmest ?overdøver? hele skoen, så man får en helt ?slanget? fornemmelse. Og by the way: Den værste følelse er, når man kan mærke ens snørrebånd ramme skoene, mens man går. Shit, det er fandme ikke godt.

3: Nike Airmax 95

 

En slags betaversion af Nike Airmax 97. Og en del pænere. Fra Zalando. Jeg er (endnu engang) vild med det her chunky look, der får skoene til at ligne legoklodser (ja, det sagde jeg lige), men jeg synes nu at brands som Zara og H&M har ødelagt det her chunky shoe-look med noget, der ligner noget fra VRS i Bilka ? som jeg slet ikke har noget imod, men som jeg ikke synes laver gode sko-produkter udover basic tees.

4: FILA Disruptor

 

 

FILA Disruptor er nok en af mine favoritter. FILA Disruptor er efterhånden kommet i flere varianter, hvoriblandt II?eren er den nyeste. Jeg er dog mest vild med den første. Skoen har igen en tyk sål, der gør skoen chunky. Også har den selvfølgelig også et fedt mønster. Ja, hvad fanden skal jeg sige om Disruptoren?

Jeg synes også at denne her sko afspejler 90?-ernes look af sko, for jeg kan selv huske da jeg var lille (jaer, det var så i 00?erne, men get me), hvor sålerne på skoene var høje, men afrundede. Lidt i modsætning til Disruptoren faktisk, som er ret kantet. Jeg er i hvert fald vil med det.

5: Puma Thunder Desert

 

Jeg var faktisk virkelig meget i tvivl om hvorvidt jeg skulle tage disse sko med på listen, for jeg har det meget ambivalent med dem. På en måde behager de mig, fordi de minder mig lidt om Nike TEKNO, men på den anden side ligner det også mere en Nike Roshe Run, der var populær da jeg gik i 5. klasse (dårlige minder). Thunder Desert minder mig desuden også lidt om Zara?s forsøg på at lave disse chunky sneakers, som skal ligne TEKNO?en en smule, men som mere bare ligner det her VRS-produkt, som der ikke er nogen der er interesserede i.

Overall, så synes jeg dog at skoen fortjener en plads på listen, for den har fandme nogle fede farver ? også må vi også give en cadeau til Puma, for at lægge sig ud med nye sko-designs, der ikke nødvendigvis ligner de basic Puma-sko, som alle kender.

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes at Airmax 97 er for tynde og intetsigende. Lidt som et normale par sko. Jeg ville dog selvfølgelig sige ja til et sådant par, hvis jeg fik et gratis tilbud. Meen, det gør jeg nok ikke. Jeg er ret sikker på at disse 4 par sko sammenlagt vil koste cirka 5000,-. Hvor er mine penge røget hen?(??????) I?m out.

Er det kun mig der har sko-penge-problemer?(?????)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forskellige skadelige trends, vi skal stoppe