MOST WORN ITEMS | 2018

Hvor fanden er jeg henne?

Uhhh, det er snart lang tid siden jeg har lavet et blogindlæg – faktisk næsten 3 uger. Derfor tænkte jeg at jeg ville tage mig sammen i dag til at skrive et indlæg, hvor jeg fortæller jer om, hvad jeg går og laver. Ved siden af alt det her blogging-fis, er jeg begyndt på at lave Youtube. Ja, du så rigtigt.

Jeg har altid været en lowkey modstander af Youtube, fordi jeg synes der er for meget shitposting. Ja, det skrev jeg også. Jeg synes hurtigt at Youtube er blevet ”for nemt”. Derfor tog jeg udfordringen op, om at blive en del af Youtube-gamet, og det er fandme hårdt – og tidstagende. Jeg synes virkelig det er en fed hobby at lave videoer, men det skal heller ikke være nogen hemmelighed at det ikke ligefrem har været en nem start.

Det er faktisk tværtimod enormt svært at starte en Youtube-kanal – for hvad vil ens venner tænke? Det er virkelig svært. Sådan socialt svært. Hvis ikke der havde været forventninger fra omverdenen, så var man jo startet for længst. Men der ligger noget socialt i projektet. Derfor tænkte jeg at jeg ville starte i starten af efterårsferien på, at redigere videoer og poste dem. Jeg var på Fyn da jeg postede min første video, og derfor var det også nemmere ikke at skulle stå ansigt til ansigt med folks tanker omkring mine videoer. Og ellers gik jeg bare til den.

Og jeg fortryder det virkelig ikke. Jeg kan virkelig godt anbefale at starte, for det er super fedt. Men jeg vil ikke stoppe med at blogge – det er for vigtigt for mig at kunne skrive. Videoer kan være sjove og personlige, men jeg elsker det tekstnære i at skrive – selvom jeg ikke selv læser frivilligt, haha.

Hvis du har lyst til at følge med på min Youtube-kanal, så kan du jo klikke på linket længere oppe, og se på nogen af mine nyeste videoer, og se om du er interesseret i, at følge med.

xx Mathias

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *